Privatlivspolitik

1. HVILKE OPLYSNINGER INDSAMLER VI, OG HVORNÅR?

Vi indsamler personlige oplysninger om dig i form af dit navn, din adresse, telefonnummer og e-mail. Vi kan indsamle disse personoplysninger, når du afgiver en bestilling på webshoppen, kommunikerer med os via e-mails og deltager i konkurrencer.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

  • Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret
  • Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret
  • Oplysningerne videregives ikke til tredjemand
    Der registreres ingen personfølsomme oplysninger
  • Som registreret hos Ryttersridesport.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven

2. RYTTERS RIDESPORT ER ANSVARLIG FOR BESKYTTELSEN AF DE PERSONLIGE OPLYSNINGER.

Rytter´s Ridesport I/S
Romlundvej 56
8831 Løgstrup
Danmark
CVR: 38643878

Tlf.nr: (+45) 86 64 27 02
Mail: info@ryttersridesport.dk

3. HVOR LAGRES PERSONLIGE OPLYSNINGER?

De indsamlede personlige oplysninger, lagres i vores kundedatabase, samt i tilknyttede systemer, som kontrolleres af Rytters Ridesport.

Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til både lagring og behandling af dine oplysninger, men i alle tilfælde er Rytters Ridesport ansvarlig for lagring, behandling og beskyttelse af dine oplysninger.

4. HVAD BRUGER VI DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER TIL?

Vi anvender dine personlige oplysninger til følgende formål:

  • Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig
  • For at indfri købs- og returaftaler
  • Personalisere din oplevelse og reagere på dine individuelle behov
  • Til at overholde gældende lovgivning
  • Afsendelser af beskeder via sms, e-mail
  • Kontakt til dig i tilfælde af at vi har brug for at kommunikere med dig vedrørende din ordre
  • Besvarelse af dine henvendelser og information om nye eller ændrede tjenester
  • Besked til vindere af onlinekonkurrencer
  • Forbedre vores webside

Dertil kommer, at vi automatisk modtager og optager informationer fra din computer og browser, inkluderet din IP adresse, software og hardware egenskaber, og siden du forespørger.

Efter dit samtykke kan vi endvidere bruge dine personlige oplysninger til følgende formål:
Afsendelse af markedsføringsmateriale som f.eks. nyhedsbreve, sms og andre elektroniske/digitale kanaler, som du selv har tilmeldt dig

Vi anvender også dine oplysninger til analyser for at kunne give dig relevant markedsføringsmateriale og information.
Vi lagrer dine personlige oplysninger hos Rytters Ridesport, så længe de er nødvendige for, at vi kan udføre ovennævnte tjenester, eller så længe loven kræver det. Herefter slettes dine personlige oplysninger.

5. HVEM HAR ADGANG TIL DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER?

Vi er ene ejere af informationerne indsamlet på denne side. Dine personlige identificerbare informationer vil ikke blive solgt, udvekslet, overført eller givet til nogen anden virksomhed af nogen grund overhovedet, uden din accept, udover når nødvendigt for at gennemføre en forespørgsel og/eller transaktion, eksempelvis forsendelse af en ordre.

Dine personlige oplysninger overlades til Rytters Ridesports samarbejdspartnere, som leverer ydelser på vegne af Rytters Ridesport, kun til at opfylde ovennævnte tjenester.

Disse samarbejdspartnere kan f.eks. være speditører i forbindelse med levering af varerne, leverandører af online services eller databehandlings-services, identitetskontrol og informationer omkring betaling.

6. SIKKERHED

Vi hverken sælger, handler eller på anden vis overfører dine personligt identificerbare informationer til ekstern part. Dette inkluderer ikke betroet 3. parts, som bistår os i håndteringen af vores webside eller udfører vores forretning, så længe disse accepterer at holde disse informationer fortrolige.

Vi mener det er nødvendigt at dele informationer, for at kunne undersøge, undgå eller tage skridt i forbindelse med illegale aktiviteter, mistanke om bedrageri, situationer som involverer potentiel trussel mod den fysiske sikkerhed af enhver person, brud på vores brugerbetingelser, eller på anden vis påkrævet ved lov.

Ikke private informationer kan derimod videregives til andre parter til brug for marketing, reklame eller andet.

Vi anvender kun samarbejdspartnere, der har implementeret samme politikker om beskyttelse af personlige oplysninger, sikkerhedsforanstaltninger og procedurer, som vi selv internt har gjort.

7. DINE RETTIGHEDER

Du har, med visse lovbestemte undtagelse, til hver en tid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig og at få slettet disse oplysninger. Hvis dine oplysninger er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du bede om at få dem rettet.

Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til, at vi bruger dine data til markedsføringsformål.

Du kan kontakte os ved enten at ringe eller skrive til os.

Tlf.nr: (+45) 86 64 27 02
Mail: info@ryttersridesport.dk

Ønsker du at klage over vores behandling af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via mail, telefon eller brev.

8. AFMELD

Der udsendes ingen e-mail-reklamer eller lignende fra Ryttersridesport.dk uden din accept
Vi bruger e-mailadressen som du giver, til at sende dig informationer og opdateringer vedrørende din ordre, lejlighedsvise virksomhedsnyheder, relateret produktinformation, osv. Hvis du på noget tidspunkt ønsker at afmelde dig modtagelse af fremtidige e-mails, så inkluderer vi detaljeret instruktioner til afmeldelse i bunden af hver e-mail.

På websitet har vi en tip-en-ven funktion. Denne bruges til, at du kan sende en mail til din ven og gøre ham eller hende opmærksom på http://www.ryttersridesport.dk.

Denne tip-en-ven funktion indeholder ikke markedsføringsmateriale

9. SAMTYKKE

Ved brug af vores side, giver du samtykke til vores fortrolighedspolitik.

10. COOKIES

Cookies - En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en web-server og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

På http://www.ryttersridesport.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteten.

Cookies bruges til at skabe øget brugervenlighed
På websitet benyttes ikke log-statistik eller trafikanalyse af brugerne på websitet.

Cookies kan slettes i InternetExplorer 5.X under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies”

Vores cookies forbedrer adgang til vores side og identificerer gentagne besøgende. Dertil kommer at vores cookies øger en brugers oplevelse ved at spore og målrette hans/hendes interesser. Denne cookie brug, er dog på ingen måde forbundet til nogen personligt identificerbare informationer på vores side.

Få sidste hestenyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev